SAHTEIAVA.(Maso na špejli)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 200g vepřového libového masa, 50g oleje, 1 citrón - šťáva, 5 cl šťávy z masa nebo pečeně, 5 cl smetany, sůl, mletý pepř, kari koření, 30g cibule, 10g mouky, 10g cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Libové vepřové maso z kýty nebo pečeně se nakrájí na menší kostky, které se napichuji na dřevěné špejle. Potom se maso osolí, okoření mletým pepřem, kari kořením, potře olejem a pomalu peče na roštu. Mezitím se osmahne na oleji najemno krájená cibule, zapráší. se trochou hladké mouky a přidá se trochu cukru. Po krátkém osmahnutí se přidá šťáva z citrónu, šťáva odkapávající z masa stejné množství čerstvé smetany a vzniklá omáčka se nechá za stálého šlehání rychle povařit. Maso se podává na špejli a přelévá necezenou omáčkou. Vhodnou přílohou je ryže po indicku (uvařená sypká ryže kořeněná kari kořením).



SAHTEIAVA.(Maso na špejli) SAHTEIAVA.(Maso na špejli)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz